Uw netwerkbeheer 100% op orde

FixHet: specialist in aanleggen, migreren en beheren van netwerken

Uw bedrijfsnetwerk is het ‘aderstelsel’ van uw automatisering. Goed netwerkbeheer is dan ook een belangrijke pijler onder een gezonde ICT-infrastructuur. FixHet ontzorgt MKB-ondernemingen in netwerkbeheer, maar kan ook uw netwerk aanleggen of uw netwerk migreren.

Netwerk laten aanleggen?

Is uw bedrijf toe aan betere samenwerking tussen werkplekken of zelfs vestigingen? Wilt u het delen van applicaties, informatie en bestanden makkelijker en efficiënter maken – maar dat wel goed beveiligen? Een netwerk laten aanleggen is dan de logische stap, maar brengt ook veel keuzes met zich mee.

 • Kiest u voor bekabeld netwerk of wifi/draadloos netwerk, of een combinatie?
 • Hoe zit het met de netwerkbeveiliging?
 • Wat is er nodig aan routers, switches, netwerksoftware en bekabeling?
 • Moet het netwerk extern bereikbaar zijn via online werkplekken of een VPN?

Als netwerkspecialist kan FixHet u adviseren over alle aspecten van het aanleggen van uw netwerk én een complete, soepele netwerkinstallatie verzorgen.

Netwerk migreren, verhuizen of uitbreiden?

Veranderingen aan een bestaand netwerk kúnnen voor wat hoofdbrekens zorgen. Als MKB-onderneming wilt u noodzakelijke upgrades, migraties of uitbreidingen zo snel mogelijk gerealiseerd zien. Het netwerk mag er niet te lang uitliggen, of liever nog: helemaal niet. En ook bij een bedrijfsverhuizing en daarmee gepaard gaande netwerkverhuizing, wilt u alles weer snel ‘up and running’ hebben.

FixHet begrijpt dat continuïteit belangrijk is. Uw IT-netwerk uitbreiden of weer helemaal up-to-date brengen is soms gewoon nodig – maar wij zorgen ervoor dat uw bedrijfsactiviteiten er niet onder lijden.

Altijd gericht op een snelle oplossing
“Hoe belangrijk het netwerk is merken we pas echt als het niet werkt. Op dat soort momenten bellen we FixHet. Zelfs met de jip-en-janneke taal waarmee we het probleem omschrijven, blijft Peter van FixHet rustig en loodst hij ons naar een oplossing. Meestal telefonisch, soms, als het nodig is, bij ons op de zaak. Maar altijd gericht op een snelle oplossing, zodat we weer door kunnen met ons werk.”
Nancy Anraad – Studio Bandito, digitale printproducties

Uw netwerk laten beheren

Geen internet? Trage verbinding? Geen toegang tot de server? Netwerk problemen zijn funest voor de productiviteit en kunnen uw bedrijf veel geld kosten. Uw netwerkbeheer uitbesteden aan een gespecialiseerde, ervaren netwerkbeheerder bespaart u veel kopzorgen.

Door uw netwerk te monitoren en proactief netwerkbeheer voorkomt FixHet netwerk problemen vóór ze plaatsvinden. Treedt er onverhoopt toch een netwerkstoring op, dan is een mailtje of belletje voldoende. We kunnen via remote beheer op afstand vlot ingrijpen – maar we zijn ook snel ter plaatse als het nodig is.

Meer weten over onze netwerkbeheer-diensten?

Overweegt u uitbesteden van uw netwerkbeheer, wilt u een nieuw netwerk laten aanleggen of heeft u netwerksupport nodig?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Bel 0348 410 220 of e-mail: welkom@fixhet.nl

Vrijblijvende offerte

Offerte systeembeheer aanvragenMail ons voor uw vrijblijvende offerte of bel: 0348 410 220

Netwerkbeheer-diensten

 • Netwerk aanleggen
 • Netwerkbeheer op afstand
 • Netwerkproblemen oplossen
 • Netwerkbeveiliging
 • Netwerk migreren
 • Netwerk verhuizen
 • Netwerk uitbreiden

Andere IT-diensten

Serverbeheer
Exchange mailserver
IT-ondersteuning

Leverancier van o.a.:

Western Digital VMware Symantec Microsoft Kaspersky Lab Intel HP Enterprise eset Dell SonicWALL Dell Cisco APC

Thuis in regio Utrecht

FixHet Systeembeheer bedient vanuit Woerden MKB-ondernemers in en rond Woerden en in de regio Utrecht.