ICT-ondersteuning nodig? FixHet Systeembeheer helpt!

Betaalbare en snelle hulp bij automatiseringsvragen

Niets zo vervelend als computerproblemen of haperende ICT. FixHet Systeembeheer implementeert niet alleen ICT-oplossingen, maar blijft voor haar klanten ook het aanspreekpunt bij vragen en IT-problemen.

Hoe regelt ú uw ICT-ondersteuning?

Als het even tegen zit qua automatisering dan is snelle hulp op afstand erg prettig. Voor ICT-hulp kunt u een supportcontract afsluiten voor een ICT-servicedesk, maar dan gaat het al gauw om maandelijks terugkerende bedragen pér gebruiker. En zo wordt ICT-ondersteuning een dure kwestie…

FixHet: de persoonlijke ICT-helpdesk voor MKB-bedrijven

Bij FixHet Systeembeheer zit u niet vast aan contracten voor IT-ondersteuning: u mailt of belt gewoon als u ons nodig heeft. Dat vinden onze MKB-klanten wel zo makkelijk en overzichtelijk. Bij FixHet dus geen keuzemenu’s, ticketnummers of telefonische wachtrijen: we helpen u gewoon zo snel mogelijk.

We kunnen via remote beheer bij u ‘inbellen’ en met u meekijken en zo negen van de tien IT-problemen op afstand oplossen. Maar als het nodig is zijn we in Woerden en in de regio Utrecht ook snel ter plekke bij u op kantoor.

Altijd gericht op een snelle oplossing
“Hoe belangrijk het netwerk is merken we pas echt als het niet werkt. Op dat soort momenten bellen we FixHet. Zelfs met de jip-en-janneke taal waarmee we het probleem omschrijven, blijft Peter van FixHet rustig en loodst hij ons naar een oplossing. Meestal telefonisch, soms, als het nodig is, bij ons op de zaak. Maar altijd gericht op een snelle oplossing, zodat we weer door kunnen met ons werk.”
Nancy Anraad – Studio Bandito, digitale printproducties

Voorkomen is beter dan genezen

Er is één ding beter dan IT-problemen oplossen: IT-problemen voorkomen. Daarom heeft FixHet een speciale IT-monitoring service. Daarbij wordt alle activiteit op uw netwerk en server iedere minuut automatisch gecheckt. Gebeurt er iets wat een probleem zou kunnen veroorzaken? Dan gaat er direct een seintje naar FixHet Systeembeheer en grijpen we snel in indien nodig.

Sterk in netwerk-, serverbeheer en mailserverbeheer

FixHet Systeembeheer is gespecialiseerd in het opzetten, inrichten en houden van netwerken, servers en mailservers, en levert daarin alle benodigde ICT-ondersteuning.

Kunnen we ook ú helpen bij uw automatisering?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Bel 0348 410 220 of e-mail: welkom@fixhet.nl

Vrijblijvende offerte

Offerte systeembeheer aanvragenMail ons voor uw vrijblijvende offerte of bel: 0348 410 220

ICT-support bij…

  • Netwerkproblemen
  • Serverproblemen
  • Mailproblemen
  • Hardware-storingen
  • en meer…

Andere IT-diensten

Netwerkbeheer
Serverbeheer
Exchange mailserver

Leverancier van o.a.:

Western Digital VMware Symantec Microsoft Kaspersky Lab Intel HP Enterprise eset Dell SonicWALL Dell Cisco APC

Thuis in regio Utrecht

FixHet Systeembeheer bedient vanuit Woerden MKB-ondernemers in en rond Woerden en in de regio Utrecht.