Uw eigen mailserver met Microsoft Exchange Server

E-mail graag in eigen hand? Een eigen mailserver is betaalbaarder dan u denkt.

Veel bedrijven houden e-mail graag in eigen hand met een eigen mailserver. FixHet is specialist op het gebied van Microsoft Exchange Server. Wij kunnen u helpen bij de inrichting van een nieuwe mailserver, maar ook bij upgrades en migraties van uw Exchange mailserver.

De kosten van een eigen mailserver: lager dan u denkt

Eerst een fabeltje de wereld uit helpen… Veel bedrijven denken dat een eigen mailserver een kostbare oplossing is. Maar vaak vallen de kosten van een eigen mailserver op basis van Microsoft Exchange Server veel lager uit dan cloud- of hosted mailoplossingen.

Die oplossingen werken namelijk met een bedrag per maand per gebruiker. Heeft u wat meer medewerkers, dan kunnen de terugkerende kosten per jaar (aantal gebruikers x 12 maanden x maandbedrag) snel oplopen…

Twijfelt u tussen een eigen mailserver met Exchange Server en een cloud-oplossing zoals Office 365 of Hosted Exchange? FixHet kan snel het kostenplaatje voor u in kaart brengen, evenals de afwegingen van een eigen mailserver versus andere mail-oplossing. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende kostenindicatie.

Werkt u al met Exchange Server? Of wilt u dat gaan doen?

FixHet Systeembeheer ondersteunt veel bedrijven die met Microsoft Exchange Server werken. Werkt u ook met een eigen mailserver met Exchange Server of wilt u dat gaan doen, dan kunnen wij het volgende voor u betekenen:

 • Opzetten en inrichten van uw Exchange Server mailserver.
 • Advies, levering en installatie mailserver-hardware.
 • Opzetten van virtuele mailserver op reeds aanwezige server-hardware.
 • Advies en levering van benodigde Exchange Server server- en gebruikerslicenties.
 • Upgrades naar Exchange Server 2016 vanaf Exchange Server 2013 en 2010, maar ook vanaf oudere versies zoals Exchange Server 2007 en 2003.
 • Migratie van bestaande Exchange Server oplossingen naar nieuwe server-hardware, al dan niet in combinatie met andere server-functies.
 • Online back-ups van alle mail- en andere Exchange Server data

Up-to-date server tegen een goede prijs
“Onze bestaande server was aan het eind van zijn economisch leven en technisch kunnen. FixHet adviseerde ons over een nieuwe configuratie, het bijbehorende investeringsplaatje en de pro’s en contra’s met betrekking tot cloud-oplossingen. Daardoor konden we een evenwichtige beslissing nemen en hebben we nu weer een up-to-date server tegen een goede prijs.”
Eugène Dissels – Pootentieel Creatief Bureau

Werkt u (nog) met Microsoft Small Business Server?

Veel bedrijven hebben ooit Microsoft Small Business Server ingezet als basis voor een eigen mailserver. Omdat Microsoft de levering en ondersteuning van Small Business Server heeft beëindigd, zal er vroeger of later een alternatief moeten komen om uw e-mail nog langs uw eigen server te laten verlopen.

FixHet kan uw Small Business Server installatie migreren naar Exchange Server, met behoud van alle data en functies. Gebruikers ondervinden daarbij geen of minimale onderbrekingen. Mail of bel ons gerust voor een vrijblijvende kostenindicatie.

U zoekt een echte Exchange Server specialist?

Dan bent u bij FixHet Systeembeheer aan het juiste adres, of het nu gaat om het inrichten van een nieuwe Exchange Server mailserver of het uitbreiden, upgraden, migreren of ondersteunen van uw bestaande mailserver.

Neem vrijblijvend contact met ons op. Bel 0348 410 220 of e-mail: welkom@fixhet.nl

Vrijblijvende offerte

Offerte systeembeheer aanvragenMail ons voor uw vrijblijvende offerte of bel: 0348 410 220

Exchange Server-diensten

 • Advisering en support
 • Levering Exchange Server licenties
 • Levering mailserver-hardware
 • Mailserver-installatie en inrichting
 • Upgrades Exchange Server 2003, 2007, 2010, 2013, 2016
 • Migratie Microsoft Small Business Server naar Exchange Server

Andere IT-diensten

Netwerkbeheer
Serverbeheer
IT-ondersteuning

Leverancier van o.a.:

Western Digital VMware Symantec Microsoft Kaspersky Lab Intel HP Enterprise eset Dell SonicWALL Dell Cisco APC

Thuis in regio Utrecht

FixHet Systeembeheer bedient vanuit Woerden MKB-ondernemers in en rond Woerden en in de regio Utrecht.