De ICT-diensten van FixHet Systeembeheer

ICT-diensten in netwerkbeheer, serverbeheer, mailserverbeheer en ICT-support

FixHet ontzorgt MKB-ondernemingen met betaalbare ICT-dienstverlening op het gebied van netwerk, server, mailserver en algemene support bij ICT-problemen.
ICT diensten Utrecht: netwerkbeheer

Uw netwerk 100% op orde

Uw bedrijfsnetwerk is het ‘aderstelsel’ van uw automatisering. Goed netwerkbeheer is dan ook een belangrijke pijler onder een gezonde ICT-infrastructuur. Onze ICT-dienst ‘Netwerkbeheer’ zorgt voor een stabiel en betrouwbaar netwerk, maar wij kunnen ook uw netwerk aanleggen of uw netwerk migreren.

Alles over netwerkbeheer
ICT diensten Utrecht: serverbeheer

Bij FixHet is uw server in goede handen

Met onze ICT-dienstverlening ‘Serverbeheer’ bewaken we op afstand het functioneren, de belasting en de capaciteit van uw server. Zo zijn we eventuele serverproblemen altijd voor. De lage serverbeheerkosten vallen in het niet bij de risico’s die daarmee worden afgevangen.

Alles over serverbeheer
ICT diensten Utrecht: Microsoft Exchange Server mailserver

Mailserver-expertise: Microsoft Exchange Server

FixHet ondersteunt veel bedrijven die met Microsoft Exchange Server werken. Werkt u ook met een eigen mailserver met Exchange Server of wilt u dat gaan doen, dan kunnen wij u ondersteunen bij opzetten, inrichten, migraties en upgrades.

Alles over Exchange Server
ICT diensten Utrecht: ICT-support

Snelle en adequate ICT-support als het nodig is

Feilloze techniek is nog niet uitgevonden en ook menselijke foutjes in het gebruik van ICT zijn niet uit te sluiten. Als het onverhoopt een keer misgaat, dan biedt FixHet snelle ICT-support. Op afstand, of ter plekke als het nodig is.

Alles over ICT-ondersteuning

ICT-diensten én ICT-producten: alles onder één dak

Bij inrichting van netwerken en servers, maar ook bij vervanging of uitbreiding in uw bestaande ICT-infrastructuur, kunnen wij u een full service oplossing bieden door ook de benodigde hardware, software en middleware te leveren.

FixHet Systeembeheer is leverancier van onder andere:

Western Digital VMware Symantec Microsoft Kaspersky Lab Intel HP Enterprise esetDell Cisco APC

Meer weten over onze ICT-dienstverlening?

Op zoek naar een betrouwbare en betaalbare ICT-dienstverlener? FixHet Systeembeheer levert haar ICT-diensten aan MKB-ondernemingen in en rond Woerden en omgeving Utrecht. We vertellen u graag wat we voor u kunnen betekenen.

Neem vrijblijvend contact met ons op. Bel 0348 410 220 of e-mail: welkom@fixhet.nl