Het ICT-bedrijf dat MKB-ers niet tussen wal en schip laat vallen

FixHet: systeembeheer voor MKB-ondernemers in Woerden en regio Utrecht

Of uw bedrijf nu groot of klein is, ICT is onmisbaar. Voor MKB-bedrijven is het echter vaak lastig om de balans te vinden tussen ICT-kosten en baten. Ondernemers die het niveau van één of enkele werkplekken ontgroeien, krijgen te maken met andere automatiseringsbehoeften… én andere ICT-kosten.

FixHet richt zich als ICT-bedrijf specifiek op het MKB

…met praktische en kostenefficiënte advisering en ondersteuning. Want nog te vaak wordt deze doelgroep door de ‘gevestigde’ ICT-bedrijven aan haar lot overgelaten. FixHet Systeembeheer is er juist voor bedrijven die (nog) te klein zijn voor een eigen systeembeheerder of IT-afdeling, maar te groot zijn om het nog door een enthousiaste medewerker ‘erbij’ te laten doen.

Richt u zich op uw kernactiviteiten, dan doen wij uw ICT

Of het nu gaat om e-mail en internet op de werkplek, veilige toegang tot documenten en data voor thuiswerkers en collega’s onderweg, delen van printers en bestanden, of het beheer van netwerken en servers: wij nemen u die taken graag uit handen. Tenslotte bent u geen ICT-bedrijf en wilt u zich kunnen concentreren op de kernactiviteiten. FixHet zorgt daarvoor.

ICT-problemen stuk voor stuk opgelost
“In het verleden waren wij niet tevreden over het ICT-bedrijf dat ons ondersteunde. We hebben toen FixHet Systeembeheer ingeschakeld. FixHet heeft de ICT-problemen die we hadden stuk voor stuk opgelost. Alles werd geregeld en vertaald in een voor ons begrijpelijke taal. Snelle service, deskundigheid, duurzame relatie: wij zijn blij met FixHet. Niets is teveel!”
Monique Post Uiterweer – De Aar Hoveniers, Woerden

Eén aanspreekpunt voor advies en snelle ICT-hulp

Als ICT-bedrijf bieden wij een totaalpakket van ICT-diensten. Onze klanten hebben één aanspreekpunt voor implementatie, hardware, storingsdienst, beheer, helpdesk en onderhoud. U wordt dus niet van het kastje naar de muur gestuurd bij vragen, storingen of problemen.

FixHet hecht waarde aan heldere afspraken, persoonlijk contact en duurzame relaties. Niet voor niets zijn veel van onze opdrachtgevers al jaren klant bij ons.

Meer weten over FixHet Systeembeheer?

… en hoe wij ook uw ICT draaiend kunnen houden? Neem dan contact op met Peter Kraijenbrink: hij neemt graag de tijd voor uw vragen.

Bel 0348 410 220 of e-mail: welkom@fixhet.nl

 

Vrijblijvende offerte

Offerte systeembeheer aanvragenMail ons voor uw vrijblijvende offerte of bel: 0348 410 220

Onze IT-diensten

Netwerkbeheer
Serverbeheer
Exchange mailserver
ICT-ondersteuning

Specialisaties

  • VPN netwerkoplossingen
  • Windows Server 2003, 2008, 2008 R2, 2011, 2012, 2012 R2, 2016
  • Cisco netwerktechnologie
  • Werken op afstand
  • Exchange Server mailserver
  • Microsoft Sharepoint

Leverancier van o.a.:

Western Digital VMware Symantec Microsoft Kaspersky Lab Intel HP Enterprise eset Dell SonicWALL Dell Cisco APC

Thuis in regio Utrecht

ICT-bedrijf FixHet bedient vanuit Woerden MKB-ondernemers in en rond Woerden en in de regio Utrecht.